DIY Szülőköszöntő ajándékok

A legszemélyesebb szülőköszöntő ajándék mindenképpen saját kézzel készül! Nincsen olyan szülő, aki nem örülne saját gyermeke ajándékának, ez így volt az oviban, iskolában és felnőtt korban is. Az anyukákkal könnyebb a helyzet, hiszen nekik akár egy virágboxot is el lehet készíteni, az apukákkal már kicsit nehezebb. Ezúttal ötleteket hoztam nektek, milyen igényes ajándékokat lehet készíteni, amikre mindig örömmel fognak tekinteni.

Örömanyáknak:

  • Virágboxok- selyemvirágból, bevállalós menyasszonyok papírvirágból vagy akár élővirágból is készíthetik (az élővirág nem egyszerű eset ugyanis egy menyasszonynak nem sok ideje van az esküvő előtti napokban…) A belsejébe lehet tenni egy szép idézetet, gyermekkori fotót, jegyes fotót.

  • Fénykép- a jegyes fotózásról, ez lehet akár közös ajándék is a szülőknek, tuti ajándék, nincs sok kockázat benne, hiszen minden örömanya rak ki fényképet a párról az otthonában. Ebben az esetben készíthetsz egyedi képkeretet.

  • Fotóalbum- scrapbook technikával nagyon szép albumokat lehet készíteni gyermekkortól napjainkig

  • Mézeskalács szív gyönyörű idézettel

Örömapáknak:

  • Bor- hobbi boltban lehet kapni fa borosüveg tartót, amit lefesthetsz, vagy akár szalvéta technikával is díszíthetsz. Érdemes olyan bort választanod, ami sokáig jó marad, mert ismerve a szülőket évekig nem nyúlnak hozzá, mert várnak a következő nagy alkalomra… ilyen lehet mondjuk az 5 éves házassági évforduló, unoka születése. A minőségi borokat áruló boltokban (pl. Bortársaság) biztos tudnak segíteni milyet válassz.

  • Gravírozott ajándék- ha apukának van valamilyen hobbija gravírozott kalapácsot is jó ötlet Köszönöm, hogy életemnek fontos alapot teremtettél felirattal

Kedves idézetek szülőköszöntő ajándékra:

„Köszönöm hogy ilyen nőt/férfit faragtál belőlem!”

„Tegnap még vőlegény/menyasszony, ma mar férj/feleség, de mindig a te kisfiad/kislányod maradok!”