Miután mindenfelé azt hallani, hogy egyre több helyen lehet már karácsonyi dekorációt vásárolni (ami egy kincsesbánya a DIY esküvői dekorációnál) ezért úgy döntöttem én is benézek a KIK-ben hátha lehet már izgalmas dolgokat kapni! Sajnos ahol én jártam, ott még nem volt sok karácsonyi dekoráció, de így is tudok mutatni egy-két klassz ötletet saját készítésű dekorációhoz:

 

#1. DIY esküvői dekorációs ötlet- 1.kép: Lehet kapni száraz virágokat, szerintem nagyon szépek, természetesen vettem is pampafüvet! Ha lefújod arany spray-vel akkor csodálatosan néz ki! Persze ha elmész a természetbe akkor is rengeteg kincset találhatsz, de erről majd legközelebb írok…

 

#2. DIY esküvői dekorációs ötlet- 2.kép: Arany gyertyák- bármilyen dekorációd lesz nagyon jól fog kinézni! Ha nem fehér gyertyát szeretnél akkor most nézz nagyon körbe, mert rengeteg kincset fogsz találni!

 

#3.DIY esküvői dkeorációs ötlet- 3.kép: Bordó hosszúkás gyertya- egy greenery dekorációban csodásan mutat! Tavaly amikor a sógornőm esküvőjét dekoráltuk, mindenhol csak fehér hosszúkás gyertyát találtunk, úgyhogy ez is egy kincs lehet!

 

Itt olvashatsz bővebben arról mit érdemes már karácsonykor megvenned a nyári esküvődre:
Ha pedig nem akarsz lemaradni a DIY esküvői dekoráció tippekről, kövesd a Facebook Decormanó profilt (még jobb ha a kedvencek közé teszed, akkor elsőként látod a hírfolyamban) vagy iratkozz fel a hírlevélre az oldal alján!
DIY esküvői dekoráció