Decor Manó Műhely

Bemutatkozás

 

Sziasztok! Decor Manó vagyok. Az én feladatom, hogy segítsek a menyasszonyoknak esküvői dekorációjuk megtervezésében. Ha Te is azon gondolkozol, hogy milyen jó lenne, ha saját magad készíthetnéd a dekorációdat, de közben a kisördög a füledbe duruzsol, hogy vajon képes leszel-e rá, akkor a legjobb helyen jársz! Én el fogom Neked árulni az apró titkokat, trükköket, amik megkönnyítik a dolgodat és rengeteg időt spórolhatsz meg. Mert ugye a menyasszonyok nem időmilliomosok…

Küldetésem

Munkám során három alapelvet követek, ezek alapján igyekszem összeállítani az anyagaimat, ez a három legfőbb érték az EGYSZERŰSÉG, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG és a harmadik a GYÖNYÖRŰSÉG.

EGYSZERŰSÉG

Első alapelvem az EGYSZERŰSÉG, csak olyan dekorációt ajánlok, amit Te is el tudsz készíteni, ami több hónapnyi munkát jelent mindennap, még egy szakmabelinek is, abba nincs értelme belefogni. Ne feledd a kevesebb néha több! Azt gondolom, hogy nagyon egyszerűen is lehet gyönyörű dekorációt készíteni, minden csak megfelelő tervezés, rengeteg türelem és utánajárás kérdése. Ezt szeretném megkönnyíteni a számodra, hiszen nekem már vannak bevált módszereim, alapanyagaim és beszerzőhelyeim..

környezettudatosság

Második alapelvem a KÖRNYEZETTUDATOSSÁG, szeretek alapanyagokat újra felhasználni, amit a háztartásból is be lehet szerezni, arra nem szeretek pénzt költeni. A férjem ezt környezettudatosság helyett mániákus gyüjtögetésnek nevezi 🙂 Persze ő is csodálkozik amikor egy korábban „szemétnek” tituált dolog újraéled… A környezettudatosság jegyében született az ötletem a bérlésre is, hiszen minek vásárolj meg 15 db vázát, ha utána az életben nem fogod használni (tudom el is lehet adni az esküvő után, de kinek van rá ideje…)

gyönyörűség

A harmadik alapelvem nagyon egyszerű, amit csinálunk az legyen GYÖNYÖRŰ, én csak az igényes, divatos dekorációkat szeretem, nálam nem lesz székszoknya és ezredik befőttes üveg… na jó maximum, ha megbolondítjuk egy kicsit 🙂 Előre leszögezem én a harmonikus, pasztel színek rajongója vagyok, ezenkívül bevallom, hogy Pinterest és Instagram függő, imádom hogy mindennap rátalálok ott egy újabb megvalósítandó GYÖNYÖRŰSÉGre. A reggeli kávé mellett mindig végignézem mi újság a nagyvilágban… 

Tarts velem ezen az izgalmas utazáson!

Mit nyújhatok neked?

R

A legnépszerűbb /divatosabb dekorációk bemutatása

R

Szakmai tanácsok a tervezéssel kapcsolatban

R

A legjobb alapanyag beszerző helyek

R

Amit nem érdemes elkészítened, azt kibérelheted tőlem

R

Értesítés a legjobb workshopokról

R

Részletes leírások az egyes elemek elkészítéséről, melyek tartalmazzák a hozzávetőleges költséget és a szükséges időt

R

Facebook csoporttagság, ahol bármikor kérdezhetsz, és a kedvenc boltjaim akcióiról is első kézből értesülhetsz

R

Nem kell angol nyelvű oldalakat bogarásznod, ezerszer újranézni egy videót és barkácsáruházban fel alá rohangálnod

R

Menyasszonyok esküvői beszámolói, saját tapasztalatai

Addig is csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, az Esküvői dekoráció sajátkezűleg közösségéhez, kövess a Facebookon, Instagramon és Pinteresten. Dekorálásra fel, légy a saját dekorosod!