Szerintem a világításnak nagyon fontos szerepe van egy esküvőn, gyönyörű hangulatot teremtenek, úgyhogy ne feledkezz el a karácsonyi égőkről a DIY esküvői dekorációd tervezése során! Tudom, hogy még messze a nyár és az esküvőd, de ilyenkor karácsony előtt hihetetlen nagy a választék, mindenképp érdemes ilyenkor körbenézni és venni legalább egy-két karácsonyi égősort. Ha saját kezűleg dekorálod az esküvődet, mindenképpen gondold át hova milyen világítást tervezel és már karácsonykor vedd meg az égőket, hiszen akkor már tesztelheted őket, hogyan működnek és nem a nagy napon fog meglepetés érni!

Íme néhány ötlet a karácsonyi égők felhasználására az esküvőn:

  • A főasztal mögötti hátteret megvilágíthatod
  • Vázákba, borosüvegbe is tehetsz karácsonyi égőket
  • Készíthetsz karikát, amire rátekered az égősort
  • Készíthetsz raklapra, vagy csak egy fotókeretre fényképes táblát, ami bemutatja a szerelmetek történetét

Mielőtt felvásárolnád a teljes karácsonyi égő készletet a legközelebbi boltban, jól gondold át, hogy meleg vagy hideg fényű égősort szeretnél-e, konnektorba dugósat vagy elemeset, és kültéren vagy beltéren fogod-e használni.

Ha kedvet kaptál már karácsonykor egy-két esküvői dekoráció beszerzésére mindenképpen olvasd el a következő bejegyzésemet is, ahol rengeteg ötletet talász arról, hogy mit érdemes ilyenkor megvenni: https://decormano.hu/eskuvoi-karacsonyi-bevasarlas/

Ha eddig nem tudtalak meggyőzni, íme egy pár kép: