A legszemélyesebb szülőköszöntő ajándék mindenképpen saját kézzel készül, mindenképpen érdemes DIY szülőköszöntő ajándékon gondolkodni! Nincsen olyan szülő, aki ne örülne saját gyermeke ajándékának, ez így volt az oviban, iskolában és felnőtt korban is. Az anyukákkal könnyebb a helyzet, hiszen nekik akár egy virágboxot is el lehet készíteni, az apukákkal már kicsit nehezebb. Ezúttal ötleteket hoztam nektek, milyen igényes ajándékokat lehet készíteni, amikre mindig örömmel fognak tekinteni.

DIY szülőköszöntő ajándék Örömanyáknak:

 

 • Virágboxok- selyemvirágból, bevállalós menyasszonyok papírvirágból (i vagy akár élővirágból is készíthetik (az élővirág nem egyszerű eset ugyanis egy menyasszonynak nem sok ideje van az esküvő előtti napokban…) A belsejébe lehet tenni egy szép idézetet, gyermekkori fotót, jegyes fotót. Lehet,hogy már Neked is feltűnt, hogy én imádom a papírvirágokat 🙂 Csodálatos dolgokat lehet belőle készíteni! Olvasd el a bejegyzésemet, arról, milyen gyönyörű DIY esküvői dekoráció készülhet papírvirágból!

 • Fénykép- a jegyes fotózásról, ez lehet akár közös ajándék is a szülőknek, tuti ajándék, nincs sok kockázat benne, hiszen minden örömanya rak ki fényképet a párról az otthonában. Ebben az esetben készíthetsz egyedi képkeretet. Szuper áron tudsz képkeretet venni akár a Pepcoban, akár az Ikeában, ha kíváncsi vagy mit tudsz még beszerezni ezekről a helyekről a DIY esküvői dekorációdhoz, olvasd el a bejegyzéseimet a Bevásárlószerda menüpontban!
 • Fotóalbum- scrapbook technikával nagyon szép albumokat lehet készíteni gyermekkortól napjainkig
 • Mézeskalács szív gyönyörű idézettel

DIY szülőköszöntő ajándék Örömapáknak:

 

 • Bor- hobbi boltban lehet kapni fa borosüveg tartót, amit lefesthetsz, vagy akár szalvéta technikával is díszíthetsz. Érdemes olyan bort választanod, ami sokáig jó marad, mert ismerve a szülőket évekig nem nyúlnak hozzá, mert várnak a következő nagy alkalomra… ilyen lehet mondjuk az 5 éves házassági évforduló, unoka születése. A minőségi borokat áruló boltokban (pl. Bortársaság) biztos tudnak segíteni milyet válassz.
 • Gravírozott ajándék- ha apukának van valamilyen hobbija gravírozott kalapácsot is jó ötlet Köszönöm, hogy életemnek fontos alapot teremtettél felirattal
 • Ha vicces ember az örömapa, ez a zokni is aranyos DIY szülőköszöntő ajándék lehet:
 • Ha komolyabb Örömapát adott Neked az ég akkor ez a nyakkendő is jó választás lesz: 
 • Ha édesszájú Örömapával van dolgod, a kedvenc édességéből készíthetsz valami szuper dolgot
 • Összeállíthatsz egy túlélő dobozt az esküvőhöz és a továbbiakhoz, tele vicces dolgokkal (pl. zsebkendő, csokoládé, valamilyen utalás, hogy készüljön a nagypapaságra is…)
 • Ezenkívül még lehet mandzsetta gomb, gravírozott pénz csipesz, amit ne kérdezz hogyan tudod sajátkezűleg elkészíteni .-) De meg tudod vásárolni sajátkezűleg :-))))

A végére hagytam a kedvenc DIY szülőköszöntő ajándék ötletemet! Ha van lehetőségetek ilyen több generációs fotót készíteni, semmiképp ne hagyjátok ki!!!!

 

Bármilyen ajándékot is választasz a szüleidnek elcsépelten hangzik, de a lényeg, hogy szívből jöjjön és kifejezze a háládat a szüleid felé, hogy felneveltek, foglalkoztak Veled éveken át. Hidd el kétgyerekes anyukaként mondom, hogy ez egyáltalán nem könnyű feladat! 

 

HA NEM AKARSZ LEMARADNI A TOVÁBBI TIPPJEIMRŐL, IRATKOZZ FEL A DECORMANÓ HÍRLEVÉLRE,  CSUPA HASZNOS DOLGOT TUDHATSZ MEG A DIY ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉSÉRŐL!

Ez is érdekes lehet a számodra!

 

A legjobb DIY esküvői köszönőajándék ötletek

Olvass tovább és megtudhatod milyen köszönőajándékokat készíthetsz el saját magad!

DIY Szülőköszöntő ajándék ötletek!

Nincs annál személyesebb ajándék a szüleidnek annál amit Te készítesz el saját magad! Olvass tovább a legjobb ötletekért!

AUTÓDÍSZ REJTELMEI

Esküvői autódíszt nem is olyan könnyű készíteni! Olvass tovább és megtudod a nehézségeit!