DIY esküvői csokor abból ami van otthon!

Valamikor március elején,amikor a karantén elkezdődött elhatároztam, én biztos nem fogok karantén bejegyzéseket írni! Hát jelentem 8 hét után, úgy döntöttem kukába a korábbi ígéreteimmel, itt aztán tényleg úgy tűnik hosszabb lesz ez a dolog, úgyhogy indul a karantén sorozat első része, hogyan készítsünk esküvői csokrot sajátkezűleg! Gondolom most nem mindenkinek van kedve a 4 fős esküvőre több tízezer forintos esküvői csokrokat rendelni, fotókon pedig jó lenne egy szép csokrot a kezünkben tartani, úgyhogy aki érez magában egy kis kreativitást, szemezgessen a lenti ötletekből! A bónusz, az igazi kikapcsolódás, ha kitakarítottad már az egész lakást, átfestetted a falakat és átrendezted háromszor a ruhás szekrényedet, akkor eljött az idő egy kis alkotásra, egy csináld magad esküvöi csokorra!

Ehhez a gyönyörú csokorhoz nincs szükséged másra, csak egy szép színű vékony papírra (lehet csomagolóanyag is), hungarocell golyóra, kör alakú hullámos szélű lyukasztóra, ragasztóra és egy papír gurigára (legjobb a konyhai törlőkendő utáni).  

Ez a világ legegyszerűbb esküvői pompom csokra, ha nem akarsz sok időt tölteni a csokrod elkészítésével, mindenképpen ezt ajánlom Neked! Nem kell hozzá más csak egy gyönyörű szép szalvéta, ragasztó, egy drót darab! A bővebb leírást itt találod